Reprezentativ

Creeaza siteul tau de Model Video Chat pe platforma Model.cam

Un Model de video chat cu experienta stie ca auto-promovarea este un element cheie al acestei activitati. Aproape toate siteurile de video chat ofera procent suplimentar pentru clientii noi care sunt adusi de Model. Majoritatea modelelor de video chat aleg sa faca promovare pe diverse siteuri de social media cum ar fi Twitter, Instagram, Reddit si asa mai departe. Marea majoritate a retelelor de socializare permit utilizatorilor sa puna o adresa de website, fie prin camp dedicat sau poate fi adaugata adresa direct in prezentarea bio.

Continuă lectura „Creeaza siteul tau de Model Video Chat pe platforma Model.cam”
Reprezentativ

VideoChat cu telefonul mobil (SmartPhone)!

În prezent un SmartPhone nu mai reprezintă doar un dispozitiv, mai în glumă, mai în serios tinde să devină un fel de extensie a omului. Cei mai mulţi dintre noi, nici nu concepem să lăsăm telefonul din mână pentru câteva zile. Cel mai probabil majoritatea am simţi o stare de nelinişte sau anxietate. Pentru mulţi dintre noi, Smartphone-ul a reuşit pe parcursul anilor să înlocuiască fel şi fel de dispozitive precum: telefon clasic, aparat foto, cameră video, tv, gps, cd player, mp3 player, reportofon, ceas cu alarmă, calculator, hărţi, scanner şi lista poate continua. Un smartphone de clasă mijlocie din prezent a ajuns să fie mai performant şi mai ieftin în comparaţie cu un Desktop PC din aceeaşi clasă. Este adevărat că nu poţi face chiar totul după telefonul smart dar este oricum incredibil modul în care au evoluat aceste dispozitive în ultimii ani.

Continuă lectura „VideoChat cu telefonul mobil (SmartPhone)!”

Nu esti pe social media, nu existi!

Oricat ar parea de radicala afirmatia din titlul acestui articol, va pot asigura ca este cat se poate de reala. Bineinteles ca exista modele de video chat care castiga foarte mult din activitate fara sa se promoveze pe site-urile de socializare, dar daca vrei cu adevarat sa iti depasesti limitele, retelele de socializare te pot ajuta foarte mult.

Continuă lectura „Nu esti pe social media, nu existi!”

Nu cere bani de la clienţi prin Western sau alte metode similare!

Ştim că această îndeletnicire de a cere bani de la clienţi în afara platformei de videochat, există încă de la începuturile activităţii. Uneori, chiar clienţii sunt cei care încurajează această practică. Ei se prezintă la început, ca un fel de salvatori şi spun că vor să ajute modelul de videochat pe plan financiar. Dar mai târziu mulţi din acesti clienţi se ataşează emoţional de model şi vin cu tot felul de cereri incomode.

Continuă lectura „Nu cere bani de la clienţi prin Western sau alte metode similare!”

Cum funcționează setările de confidențialitate pe site-urile de video chat?

Majoritatea siteurilor si studiourilor de videochat garanteaza confidentialitatea, in sensul ca se pot bloca anumite tari (in cazul nostru Romania) iar vizitatorii din aceste tari nu vor putea accesa camera ta de chat. Adevarul este ca nimeni nu iti poate garanta confidentialitate 100% pentru ca exista cazuri si metode prin care se poate trece de sistemul de securitate al websiteului de video chat.

Continuă lectura „Cum funcționează setările de confidențialitate pe site-urile de video chat?”

Top 10 siteuri de random cam video chat

Platformele de video chat random sunt folosite deseori de modele pentru promovare, in incercarea de a aduce clienti noi pe siteurile de live cams. Aceste websiteuri de random cam chat au in prezent zeci de milioane de utilizatori si pot reprezenta o sursa importanta de venit suplimentar atat timp cat sunt folosite intr-un mod optim. Atentie, unele din aceste platforme nu accepta nuditate, este de datoria dumneavoastra sa cititi regulamentul fiecarui site in parte. Oricum, noi nu recomandam sa aratati ceva nud, in aceste siteuri de random cam chat, ideea este sa aduceti utilizatorii pe siteurile de videochat unde lucrati si acolo sa se desfasoare showul adult.

Continuă lectura „Top 10 siteuri de random cam video chat”

Cele mai populare studiouri de videochat din Iasi!

Nu este de mirare ca videochatul a prins foarte bine in orasul Iasi, doar este principalul centru urban din nord-estul Romaniei. Orasul Iasi a fost capitala a Moldovei aproape 300 de ani si chiar capitala Romaniei intre 1916-1918.

Putem spune fara urma de indoiala ca orasul Iasi este centrul cultural, academic si economic al Moldovei. Foarte multe tinere, studente si nu numai, aleg meseria de model video chat. Totusi nu este usor sa alegi din multitudinea de oferte disponibile pe piata de videochat din Iasi.

Continuă lectura „Cele mai populare studiouri de videochat din Iasi!”

Discutii despre setarile de lumina in activitatea de videochat!

Foarte multe modele de videochat la inceput de drum, ajung sa constante, la scurt timp dupa inceperea activitatii, ca imaginea lor video nu este la fel de buna ca a altor modele pe care le vad pe diferite siteuri de video chat!

Continuă lectura „Discutii despre setarile de lumina in activitatea de videochat!”

Lucreaza pe mai multe siteuri simultan dintr-o singura fereastra!

Sunt foarte multe Modele de videochat si Studiouri care lucreaza pe mai multe cam siteuri simultan. Pana de curand acest proces era destul de anevoios si necesita foarte multa atentie din partea modelului. In plus este foarte greu cand ai 5-6 siteuri in acelasi timp sa oferi atentie distributiva. Deasemenea ai nevoie de un calculator foarte puternic si scump pentru a putea transmite simultan la calitate decenta 720p sau 1080p. Unele Modele si Studiouri folosesc chiar mai multe monitoare pentru a putea aranja toate ferestrele de chat, in asa fel incat sa le fie cat mai usor de vizualizat discutiile.

Continuă lectura „Lucreaza pe mai multe siteuri simultan dintr-o singura fereastra!”

Ce se mai discuta despre legalitate in videochat?

Legalitatea in aceasta industrie de divertisment, este discutata de ani de zile pe majoritatea forumurilor de videochat, s-au scris deasemenea probabil sute de articole pe aceasta tema. In ultimii ani foarte multe studiouri de videochat din Romania au incercat sa isi consolideze afacerea lucrand cat mai legal, pentru ca si-au dat seama ca nu se pot ridica in alt mod. Bine, este adevarat ca se mai fac tot felul de inginerii financiare care sunt la limita legalitatii, dar asta se intampla la nivel national cu aproape toate afacerile. Intotdeauna patronii de afaceri vor cauta sa isi maximizeze profiturile prin diverse metode de fiscalizare, iar in aceeasi masura cei de la FISC vor incerca sa traga cat mai multi bani de la aceste afaceri.

Continuă lectura „Ce se mai discuta despre legalitate in videochat?”