Creeaza siteul tau de Model Video Chat pe platforma Model.cam

Un Model de video chat cu experienta stie ca auto-promovarea este un element cheie al acestei activitati. Aproape toate siteurile de video chat ofera procent suplimentar pentru clientii noi care sunt adusi de Model. Majoritatea modelelor de video chat aleg sa faca promovare pe diverse siteuri de social media cum ar fi Twitter, Instagram, Reddit si asa mai departe. Marea majoritate a retelelor de socializare permit utilizatorilor sa puna o adresa de website, fie prin camp dedicat sau poate fi adaugata adresa direct in prezentarea bio.

In acest context are sens ca modelul de video chat sa aiba propria pagina (website) de prezentare unde isi poate informa clientii despre absolut toate locurile/siteu-rile unde poate fi gasita. Aceste locuri includ bineinteles si retelele de socializare.

Platforma Model.cam pune la dispozitie un serviciu de construire website gratuit si foarte simplu de folosit. Model.cam iti ofera deasemenea domeniu gratuit .cam ceea ce ofera o relevanta suplimentara pentru un model de videochat. Sa spunem ca numele tau de scena pe majoritatea siteurilor de video chat este QueenXXX, cu serviciul gratuit Model.cam poti avea domeniul tau https://gyaedenx.cam/ , simplu nu?

Noi am facut cateva siteuri de proba pe platforma Model.cam si in aceste conditii putem afirma ca o pagina de prezentare cat de cat decenta se poate contrui in maxim 2-3 ore. Bineinteles se pot adauga pe parcurs elemente noi, continut nou si asa mai departe.

Partea de administrare a websiteului o gasim foarte intuitiva si pentru majoritatea modulelor prezente nu este necesar sa aveti cunostinte de html. Este foarte simplu sa adaugati texte, poze, informatii despre profil, siteurile de video chat pe care lucrati, conturile de social media si multe altele. Model.cam ofera peste 20 de module diferite care pot fi adaugate in siteul dumneavoastra de prezentare.

Alte optiuni importante ale Model.cam

  • Aveti 5 templates (structuri de pagina) pe care le puteti alege pentru constructia paginii sau puteti incepe de la 0 si sa adaugati modulele care va intereseaza.
  • Fiecare template vine cu peste 20 de optiuni de culori, care se pot activa cu un singur click.
  • Puteti pune linkuri de referral catre siteurile de video chat populare si chiar daca siteul pe care lucrati nu exista in optiuni, puteti sa il adaugati cu un modul separat html.
  • Se pot linka majoritatea retelelor de socializare, deasemenea exista modul care poate importa continut dintr-o anumita retea de socializare. Acest lucru va face pagina mai bogata in continut.
  • Poti adauga imagini intr-o varietate de optiuni cum ar fi: poze simple, galerie de poze, poze cu text, poze in coloane si asa mai departe.
  • Se poate adauga formular de contact si vei primi mesajele de la vizitatori direct in emailul tau.
  • Ai la dispozitie deasemenea suport 24/7 gratuit

Pentru a obtine domeniul gratuit este necesar sa completezi datele tale reale in sectiunea „My account”. Aceste date includ numele tau, adresa si numar de telefon. Aceste date nu sunt facute publice dar sunt necesare pentru inregistrarea domeniului .cam si activarea lui.

In aceeasi sectiune, Model.cam pune la dispozitie statistici sumare despre numarul de vizitatori care au accesat websiteul tau. Daca vrei statistici mai avansate se poate adauga contul de google analytics. Vezi pagina de „Options”.

Deasemenea poti bloca accesul vizitatorilor din anumite tari.

Speram ca acest articol sa iti fie util si nu ezita sa ne lasi un comentariu despre experienta ta cu serviciul Model.cam. Toate cele bune!

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: