Nu cere bani de la clienţi prin Western sau alte metode similare!

Ştim că această îndeletnicire de a cere bani de la clienţi în afara platformei de videochat, există încă de la începuturile activităţii. Uneori, chiar clienţii sunt cei care încurajează această practică. Ei se prezintă la început, ca un fel de salvatori şi spun că vor să ajute modelul de videochat pe plan financiar. Dar mai târziu mulţi din acesti clienţi se ataşează emoţional de model şi vin cu tot felul de cereri incomode.

Sfatul zilei – nu cere bani în afara platformelor de lucru

Majoritatea websiteurilor de video chat, interzic orice fel de contact cu membrii în afara platformei, excepţie făcând unele dintre siteurile de tip freemium. Oricum este diferenţă mare, de la a face schimb de email de exemplu până la ajunge să primeşti bani prin Western Union sau alte metode, de la un client.

Totuşi un model cu experienţă, ştie că dacă nu îi oferă mai mult unui client fidel, riscă să îl piardă. Un membru fidel necesită atenţie şi timp suplimentar, ei vor să se simtă speciali, să aibă avantaje pe care clienţii simpli nu le au. Există totuşi o sumedenie de metode prin care aceşti membri pot fi întreţinuţi şi monetizaţi. O parte din ele le oferă chiar platformele de video chat, prin multitudinea de instrumente prin care se pot câştiga bani fără ca modelul să fie conectată la website.

Din păcate încă sunt foarte multe modele care mint clienţii buni că au probleme de sănătate, de familie şi multe altele când în realitate cel mai probabil modelul câştigă mai mulţi bani decât clienţii care o finanţează.

În momentul când dai detalii personale cum ar fi numele real şi locaţia pentru a primii bani prin Western Union, te supui unor riscuri foarte mari pe care le vom discuta mai departe în acest articol.

Acuzaţia de Fraudă

În cele mai multe cazuri clientul amorezat va realiza mai devreme sau mai târziu că a fost minţit. Cei mai mulţi dintre ei se vor resemna, în cazul „fericit” modelul doar va pierde acest client. Dar bineînţeles că există şi o categorie de oameni care nu se pot împăca cu faptul că au pierdut foarte mulţi bani în acest joc al dragostei virtuale. Nu puţine au fost cazurile când aceşti clienţi au apelat la autorităţi, acuzând modelul de fraudă.

Conturi de model închise

Clienţii inşelaţi se vor duce la siteurile de video chat pe care lucraţi şi vor povesti cu lux şi amănunte ce li s-a întâmplat. Asta va atrage după sine închiderea conturilor de model, de cele mai multe ori fără posibilitatea de a mai lucra vreodată pe aceste platforme. În acest fel modelul care iniţial s-a bucurat de banii primiţi în afara platformei va suferi pierderi mari, mai ales dacă este un model cu vechime.

Stres online şi offline

O mare parte din clienţii care au datele personale ale modelului pot deveni foarte stresanţi atât în camera de chat cât şi offline. Va deranja atât modelul cât şi alţi clienţi, poate deveni foarte gelos, va ridica tot felul de pretenţii pentru banii trimişi. Pot veni chiar şi diverse ameninţări sau santaj. Dacă nu îmi faci show pe Skype mă duc la site şi te reclam că mi-ai cerut bani, ştiu şi numele tău real, adresa de email etc. Modelului probabil îi va fi teamă să refuze pentru că acel client o are cumva la degetul mic.

Un Model care tratează serios această activitate nu va avea nevoie niciodată să ceară bani de la clienţi prin Western Union sau alte metode, pentru că ele câştigă oricum mai mult decât majoritatea membrilor de pe siteurile de videochat.

Care este părerea ta pe această temă? Nu ezita să ne laşi un comentariu!

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Un gând despre „Nu cere bani de la clienţi prin Western sau alte metode similare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: