VideoChat cu telefonul mobil (SmartPhone)!

În prezent un SmartPhone nu mai reprezintă doar un dispozitiv, mai în glumă, mai în serios tinde să devină un fel de extensie a omului. Cei mai mulţi dintre noi, nici nu concepem să lăsăm telefonul din mână pentru câteva zile. Cel mai probabil majoritatea am simţi o stare de nelinişte sau anxietate. Pentru mulţi dintre noi, Smartphone-ul a reuşit pe parcursul anilor să înlocuiască fel şi fel de dispozitive precum: telefon clasic, aparat foto, cameră video, tv, gps, cd player, mp3 player, reportofon, ceas cu alarmă, calculator, hărţi, scanner şi lista poate continua. Un smartphone de clasă mijlocie din prezent a ajuns să fie mai performant şi mai ieftin în comparaţie cu un Desktop PC din aceeaşi clasă. Este adevărat că nu poţi face chiar totul după telefonul smart dar este oricum incredibil modul în care au evoluat aceste dispozitive în ultimii ani.

Este foarte interesant de observat generaţia tânără. Majoritatea nu sunt interesaţi prea tare de calculator, deja pentru tineri a devenit aşa, un fel de dispozitiv al trecutului. Generaţia nouă trăieşte şi „respiră” doar prin intermediul acestui dispozitiv puţin mai mare de o palmă. Dacă este bine sau rău, lăsăm pe alţii să judece, noi dorim doar să explicăm cum se poate face videochat doar cu telefonul.

Până de curând nu era posibil să prestezi ca model videochat doar cu telefonul mobil, aveai nevoie de PC, Webcam, conexiune bună la internet şi aşa mai departe. Lucrurile încep să se schimbe pentru că unele siteuri de videochat au înţeles potenţialul imens. Aceste platforme au implementat deja modalităţi prin care Modelul se poate înregistra şi transmite folosind doar un smart-phone. Deasemenea suntem aproape siguri că şi celelalte platforme importante de videochat vor implementa servicii similare de mobile broadcasting.

Noi vom prezenta în acest articol trei dintre aceste siteuri de videochat pe care noi le-am testat şi suntem siguri că atât înregistrarea ca Model cât şi trasmiterea live a camerei se poate face cap coadă doar după telefonul mobil (smartphone).

1) LiveJasmin

LiveJasmin este unul dintre cele mai mari siteuri premium de videochat din lume şi au fost printre primii care au implementat streamingul de pe mobil cu aplicaţie proprie. Noi am testat înregistrarea ca Model videochat folosind doar un telefon smart şi procesul este foarte simplu. Sincer nu credem că este nevoie de un tutorial video pentru a exemplifica, sunt doar 3 pasi intuitivi. O să aveţi nevoie de poză la cartea de identitate şi altă poză cu faţa ţinând cartea de identitate în mână. Aveţi buton de info în site cu exemplificare de cum trebuie să arate aceste poze. Livejasmin oferă o aplicaţie de Android şi IOS după care se poate face transmisiunea live. Mai multe detalii o să gasiţi în contul de model livejasmin. Pentru a începe înregistrarea apasă butonul de mai jos:

Pentru detalii suplimentare în limba Engleză despre serviciul de Mobile streaming puteţi accesa această adresă: Wiki LiveJasmin Mobile Live

2) Chaturbate

În prezent este probabil cel mai mare site de videochat fremium din lume. Zeci de mii de modele şi milioane de vizitatori îl accesează zilnic. Chaturbate este o platformă pentru persoanele mai lipsite de inhibiţii care sunt dispuse să facă show nud gratis, câştigul fiind generat din tipsurile pe care le oferă membrii. Bineinţeles că nu te obligă nimeni să faci show dezbrăcat/ă, dacă nu primeşti nici un token. Nu vom intra în alte detalii pentru că sunt foarte multe informaţii despre chaturbate pe internet. Pentru moment Chaturbate nu foloseşte o aplicaţie pentru a permite Modelelor să facă streaming după telefonul mobil, totul se desfăşoară direct în browser. După înregistrare intraţi pe versiunea de mobil a siteului şi aveţi opţiunea de Broadcast. Pentru a creea un cont de model pe Chaturbate apasă butonul de mai jos:

După înregistrare puteţi citi şi aici mai multe detalii despre cum se face broadcasting după smartphone: Wiki Chaturbate broadcast mobile

3) BongaCams

Un alt uriaş al industriei de adult video chat, BongaCams este un site de tip fremium (bazat pe tokeni) care permite streamingul după telefonul mobil. Înregistrarea este simplă şi poate fi parcursă fără probleme după dispozitivul tău portabil. Platforma oferă aplicaţie atât pentru telefoanele cu Android cât şi pentru IOS (Iphone). Deasemenea acest site de videochat este tradus în totalitate şi în limba Română, lucru care ar trebui să faciliteze navigarea şi înţelegerea diverşilor termeni folosiţi în industrie. Pentru a te înregistra ca model video chat pe siteul BongaCams apasă butonul de mai jos:

Pentru mai multe detalii despre aplicaţia de streaming mobil: Wiki Mobile BongaModels


Dacă ai nelămuriri sau doreşti mai multe informaţii ne poţi lăsa un comentariu. Toate cele bune!

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

8 gânduri despre „VideoChat cu telefonul mobil (SmartPhone)!

  1. multumesc pentru toate informatiile despre site-uri si telefon aveam nevoie de un forum care sa ma ajute sa inteleg cum merge treaba cu telefoanele si aici am gasit explicatia, va multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: