Camerolla – software pentru managementul de studio videochat!

Camerolla este un software profesional de management al studiourior de videochat dezvoltat special pentru a usura atat munca admistratorilor cat si a modelelor, trainerilor si a altor persoane care fac parte din echipa unui studio.

A inceput sa creasca numarul de modele din studio? Ai deschis o noua locatie si lucrurile devin mai dificile? Lucrezi cu mai multe siteuri de videochat si logarea modelelor dureaza foarte mult? Ai nevoie de statistici despre cum lucreaza modelele tale? Doresti o metoda facila si mai sigura de a interactiona cu modelele si personalul din Studioul tau de videochat? Sunt doar cateva intrebari la care Camerolla are raspunsul!

Cine a creeat acest software de videochat?

Acest program este pe piata inca din anul 2014 si a fost perfectionat pe parcurs in colaborare cu zeci de studiouri care il folosesc in prezent. Dezvoltatorul se numeste Sebastian O. este din Iasi, are peste 15 ani de experienta in programare iar in trecut a administrat cu succes propriul studio de videochat. Acest lucru l-a ajutat enorm sa inteleaga toate problemele de care te poti lovi in aceasta industrie. Initial a creeat programul Camerolla (in trecut se numea RVCStudio) pentru a isi usura munca in propria afacere, dar mai apoi a fost pus la dispozitie si altor studiouri lucru care a ajutat si mai mult in perfectionarea si introducerea de optiuni noi in sistem.

Camerolla este greu de folosit?

La prima vedere programul poate parea stufos, plin de functionalitati pe care un administrator de studio cu experienta medie in industrie este posibil sa nu le inteleaga. Te asiguram ca programul se invata usor, in plus ai tot suportul dezvoltatorului. Pe partea modelului totul este facut intuitiv. Din cateva clickuri este online pe toate siteurile pe care lucreaza, poate trimite usor mesaj care departamentul tehnic daca are nevoie, poate citi sfaturi direct in soft si multe altele.

Cate siteuri de videochat sunt disponibile in Camerolla?

In prezent sunt disponibile 25 de situri dintre cele mai cunoscute, dintre care amintim: Chaturbate, Myfreecams, LiveJasmin, Streamate, BongaCams, StripChat, Xlovecam si altele. Lista completa o gasesti pe siteul oficial al programului. Lucrezi pe siteuri care nu sunt disponibile in aplicatie? Nu iti face griji, poti vorbi cu dezvoltatorul dinainte sa vezi daca il poate adauga si la ce pret.

Poate fi folosit si dupa smartphone?

DA! Camerolla este optimizat pentru toate tipurile de deviceuri (calculator, tableta, smartphone) si vine cu aplicatii care pot fi folosite atat de administratorul/ii studioului cat si de modele, traineri etc cu diverse permisiuni de accesare pentru fiecare cont in parte.

Concluzii despre program

Fie ca esti la inceput de drum in activitatea de video chat sau ai o afacere in domeniu deja consacrata, Camerolla este tipul de software care te ajuta sa evoluezi, sa duci mangamentul de studio la alt nivel, intr-un mod profesionist.

Siteul oficial poate fi accesat aici: Studio VideoChat Management Software – Camerolla

Demo pentru acest program: Demo Camerolla

Nu ezita sa lasi un comentariu daca folosesti deja acest program sau daca ai intrebari suplimentare.

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

3 gânduri despre „Camerolla – software pentru managementul de studio videochat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: