Liste cu siteuri de videochat!

Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai ceva experienta este bine sa fi la curent cu siturile de videochat active. In prezent sunt peste 100 de platforme de video chat incepand de la cele cu cateva modele online pana la siteurile uriase cu peste 10.000 de modele. Un site de video chat bun in opinia noastra este acela care pastreaza un echilibru intre numarul de modele si numarul de membrii online, dar cu cat devine mai popular numele siteului cu atat ii va fi mai greu sa pastreze aceasta balanta.

Din aceste motive se ajunge la situatii cand un model nou se duce pe un site foarte popular cu milioane de vizitatori zilnic dar ea nu are nici un vizitator sau foarte putini „guesti” in camera de chat.

Poate ai auzit si tu de siteuri precum Chaturbate, Myfreecams, Livejasmin, Xlovecam, Streamate, BongaCams, StripChat si lista poate continuua, in prezent aceste platforme de video chat sunt populate de zeci daca nu chiar sute de mii de modele din intreaga lume, in concluzia competitia pentru traffic/membrii este acerba.

Exista modele chiar dintre cele cu experienta care prefera sa stea pe siteuri mai mici si medii pentru ca nu au o asa mare competitie. Noi iti lasam aici linkuri cu liste care contin linkuri si discutii spre toate siteurile de videochat cunoscute la ora actuala.

Lista cu siteuri de videochat oferita de forumul adultvideochat

Lista cu siteuri si recenzii de la modele dupa wecamgirls

Categorie forumvideochat dedicata siteurilor

Director cu siteuri de videochat si reviews de la adult-webcam-faq

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Un gând despre „Liste cu siteuri de videochat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: