Ce programe de virtual webcam mai folosim?

Aceste programe de virtual webcam driver mai sunt cunoscute si sub numele de splittere, ele iti ofera posibilitatea sa folosesti un webcam sau o camera video in mai multe surse. In trecut nu mergea absolut deloc sa folosesti o camera web pe mai multe siteuri simultan, in prezent pe calculatoarele de generatie mai noua sunt placi video care vin ele integrat cu un fel de driver care iti permit sa folosesti webcamul in mai multe locuri.

Dar chiar si asa programele de splitcam au si alte avantaje pentru ca iti permit setari suplimentare care nu de obicei nu se gasesc in driverele placii video. Printre cele mai cunoscute programe de xsplit sunt: OBS (Open Broadcaster Software), Splitcamera, ManyCams, Webcamsplitter etc. OBS si Splitcam s-au remarcat in ultimii ani lucrand foarte mult la software pentru a il face cat mai prietenos cu industria video chatului. Au suport de streaming si setari predefinite pentru mai multe siteuri mari de videochat cat si o sumedenie de filtre si optiuni. Singurul dezavantaj ar fi ca poate parea prea stufos pentru un model incepator, existand riscul sa isi prinda urechile printre sumedenia de setari. Oricum foarte greu nu este si in prezent exista sute de tutoriale video care va invata cum sa folositi aceste softuri.

Noi va lasam mai jos o lista cu discutii din forumurile de video chat si alt site, despre aceste programe de virtual webcams.

Lista cu programe de splitcamera!

Alta lista cu programe de webcam split!

Un articol cu linkuri catre alte 18 softuri de virtual webcam

Deasemenea este bine de stiut ca aceste program de splitcam pot fi folosite si in alte scopuri de exemplu pentru a modifica culorile, lumina, contrastul imaginii, pentru a pune diverse texte sau logouri peste imagine. Deasemenea se pot aplica tot felul de efecte, de exemplu adaugarea de stelute sau inimioare etc. Un alt lucru important de stiut cand folositi foarte multe modificari fata de imaginea de baza creste exponential si utilizarea procesorului. Cand faceti streaming pe platformele de videochat verificati intotdeauna in task manager ca procesorul sa nu sara de 90%, in caz contrar veti avea probleme cu imaginea video transmisa.. scade numarul de frameuri, se blocheaza imaginea si asa mai departe.

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Un gând despre „Ce programe de virtual webcam mai folosim?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: