Despre calitatea HD pe siteuri!

Un articol mai vechi dar inca foarte folositor mai ales celor care sunt la inceput de drum in aceasta industrie a videochatului care prezinta avantajele calitatii superioare de streaming. Intre timp au tot aparut camere video si webcams noi dar baza ramane aceeasi.

Atunci cand ne referim la calitate HD nu vorbim doar de rezolutie sau aparatura in sine care trebuie sa fie minim hd ready adica 720p. In prezent sunt multe camere web sau camere video care pot transmite fara probleme in full hd 1080p cu 60 sau mai multe frameuri pe secunda. Calitatea finala a imaginii este data de mai multi factori si aici vorbim de: webcam sau camera video (si cat de buna este si placa de captura video), lumini, culorile decorului, modul in care sta modelul in fata camerei si cu ce este imbracata… toate conteaza mai mult sau mai putin. Vei gasi mai jos in acest articol linkuri utile care te vor ajuta sa inveti mai multe despre aceste aspecte.

Cum ajungem sa castigam mai mult decat perioada trecuta si mai mult decat modelul X… ehh aici intrevin asa zisele „probleme” in primul rand daca este sa ne comparam venitul de pe o perioada cu cel de pe alta perioada si exista diferente mari in minus, trebuie sa vedem care sunt cauzele care ne trag inapoi si sa le eliminam. (ex: zile multe nelucrate, ore putine online, lipsa calitatii, etc )
Daca cumva vrem sa ajungem un anumit model (la incasari) lucrurile devin un pic mai delicate pentru ca inainte de a face acest lucru trebuie un raspuns corect si sincer la intrebare: „Am eu ce trebuie pentru a depasi modelul X?” ( de la fizic, brain, naturalete, tehnic, program, vechime in site, popularitate etc etc) cand la marea majoritate din aceste mici aspecte raspunsul este unul favorabil atunci ai sanse reale.
Daca din nefericire raspunsul nu este unul pozitiv atunci nu este nici o problema fixam anumite targhet-uri realizabile si facem tot ce ne sta in putinta sa le atingem.
Chiar daca nu pot atinge rezultatele modelului „x” care este in top, atata timp cat modelul de videochat isi creste constant incasarile nu vad in acest lucru un lucru rau ci din contra este foarte pozitiv.

Adrian

Va invitam sa parcugeti acest articol aici: Importanta calitatii HD pe siteurile de videochat


Livejasmin este unul din marile siteuri de videochat care sunt cei mai stricti cand vine vorba de calitatea imaginii.. au cerinte si de lumina, decor etc. Chiar daca nu lucrati cu livejasmine este bine sa parcugeti cerintele lor pentru a sti ceea ce aveti de facut pentru o calitate cat mai buna a streamului dumneavoastra. Va lasam mai jos cateva linkuri din ghidul lor pentru modele:

Recomandari webcams

Recomandari setari de lumina

Recomandari cerinte tehnice calculator si sistem de operare

Deasemenea pentru a nu fi acuzati ca noi dam info doar de la siteuri sau webmasteri va lasam mai jos o lista cu sfaturi care vin chiar de la un model de videochat celebru din USA… AmberCutie

Lucruri de care ai nevoie ca model de video chat

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: