Cum sa iti faci cont de model video chat pe Chaturbate

Acest tutorial desi a fost scris in 2016 este inca actual si in prezent, nu sunt schimbari majore in modul de inregistrare. Atat contul de membru cand si contul de model se face din acelasi loc, doar ca pentru a putea face streaming si a primi plati trebuie sa treceti de verificarea ca aveti 18 ani. Chaturbate este in prezent cel mai mare site de videochat din lume si in top 100 cele mai mari siteuri la nivel global (la ultima verificare era pe locul 51 cu traffic majoritar din USA, Germania si Anglia, conform Alexa). O performanta uluitoare pentru un site de adult video chat. Chiar daca ati auzit ca se fac bani frumosi pe chaturbate remoandarea noastra este sa nu va duceti cu sacul la pomul laudat. Trafficul chiar daca este foarte mare el se imparte la peste 7-8 mii de modele care sunt online la orice ora. Daca sunteti la inceput si fara ajutor este posibil sa dureze pana va creeati o audienta, trebuie rabdare si citit cat mai mult despre metode de a va ridica pe site.

Mi-am facut cont pe Chaturbate si nu stiu ce sa aleg la modalitatea de plata.
Nu detin un card bancar.
Iar prin posta nu am cum si am auzit ca sunt costuri mari.
Iar sa fac cont bancar imi cere sa dovedesc ca stau la adresa respectiva(precizesc o sa imi desfasor activitatea la o alta adresa diferita de buletin)

Amy99

Tutorialul il gasiti aici: Tutorial cont Chaturbate

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

10 gânduri despre „Cum sa iti faci cont de model video chat pe Chaturbate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: