Cele mai bune camere web pentru videochat 2021

Un topic deschis pe forumul adult video chat inca din anul 2012 si actualizat constant cu cele mai bune webcams de folosit in acest job! Calitatea imaginii este foarte importanta pentru activitatea de model video chat nu ignora acest aspect si investeste intr-o camera web de calitate. Logitech este lider mondial in productia de camere-web de calitate superioara. Nu va riscati cu nici un model mai ieftin decat Logitech C920 care deja este invechit dar inca ofera o calitate buna in full HD 1920×1080. Cu timpul dupa ce incepeti sa generati venituri substantiale din acest job nu ezitati sa cumparati un model mai avansat care are capabilitati 4k, zoom optic si imagine impecabila in conditii bune de lumina.

Nu va complicati cu alte modele in afara de Logitech, sunt cele mai bune in momentul de fata, daca in trecut era ceva mai greu de ales intre Microsoft si Logitech, in prezent Logitech modelele de top ies in fata prin claritatea imaginii mai ales in conditii de iluminare optime. (parere personala, puteti face teste la randul vostru etc.).

SAD^^EYES

Camere Web care isi merita toti banii:

Logitech BCC950 – ultimul webcam de la logitech, promovat ca webcam pentru conferinte, mai mult spre clasa business, a aparut si la noi, costa undeva la 1200RON la data postarii acestui topic, am testat BCC950 vs C920, rezultatele la teste le gasiti aici:

Camera nu vine cu soft, se instaleaza singura etc, dar recomand sa luati ultimul soft de la Logitech C920 si sa il instalati peste, sau pluginurile care le ofera Logitech la ei pe site pe pagina acestui produs.
Pe langa calitate are marele avantaj al TELECOMENZII si PAN TILT (zoomul este digital dar face treaba ok pana in 5x)

Logitech C920 – a plecat cu pret la noi de vreo 600RON, in prezet o gasiti in 400RON si chiar mai jos daca panditi oferte si reduceri (eu am cumparat una noua pentru teste cu 350RON). Din afara tarii se poate cumpara si mai ieftin, undeva in jur de 65$, dar cu transportul etc..Se poate monta pe trepid + pan tilt, dar va duce investitia spre 10 mil

SAD^^EYES

Topicul integral il gasiti aici: Discutii despre camere web 2021!

Aboneaza-te la Video Chat Forums pentru a primi notificari atunci cand apar informatii noi:

Publicat de Aramis VCF

Webmaster din anul 2001, pasionat de activitatea de videochat, am colaborat pe parcursul anilor cu studiouri, modele si siteuri de videochat!

Un gând despre „Cele mai bune camere web pentru videochat 2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: